Attempts to modeling reliability of commercial bank - Myshchyshyn, Orest
Metódy hodnotenia spoľahlivosti komerčnej banky a určenie miesta bankovej inštitúcie. Určenie a hodnotenie parametrov indexového modelu spoľahlivosti banky. Predmetom výskumu bola Národná ukrajinská banka a jej aktivity v súčasnej sociálno-ekonomickej situácii.