Prosperita poľnohospodárskej prvovýroby vybraných spoločností podnikajúcich v oblasti ekologického poľnohospodárstva na Slovensku - Fiľarská, Jana
Analytické posúdenie prosperity slovenských spoločností podnikajúcich v oblasti ekologického poľnohospodárstva. Porovnanie vybraných ukazovateľov zvolených spoločností a vyhodnotenie finančného zdravia poľnohospodárskych spoločností. Analýza produktívnosti tržieb spoločností.