Koho počúva prezident Kiska - Obradovič, Filip
Traja kľúčoví spolupracovníci prezidenta Andreja Kisku: Roman Krpelan, Sergej Michalič a Rado Baťo. Čo znamená byť poradcom prezidenta, ako prebieha spolupráca a aký je skutočný vplyv poradcov.