Vzťahová väzba v pracovnom prostredí - Adamove, Jarmila
Základné poznatky o vzťahovej väzbe, doterajšie hlavné poznatky o fungovaní vzťahovej väzby v pracovnom prostredí. Štúdia spojitosti vzťahovej väzby s vybranými charakteristikami správania v pracovnom prostredí.