Báza poznatkov o strategickej kontrole a možnosti jej využitia v praxi - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Strategická kontrola v podnikoch značnou mierou prispieva k skvalitňovaniu, zefektívňovaniu a zdokonaľovaniu celého strategického manažmentu. Možnosti aplikovania teoretických poznatkov z oblasti strategického manažmentu v podnikoch na domácom trhu a v zahraničí.