Inovatívna forma financovania – crowdfunding - Loučanová, Erika
Nové inovatívne formy financovania projektov realizujúce inovácie so zameraním sa hlavne na podnikateľských anjelov a crowdfunding. Súčasné formy financovania v podobe individuálnej formy financovania inovačných projektov a kombinované formy financovania inovatívnych projektov s klasickými formami interných a externých finančných zdrojov.