Green supply chain management improvement and performance evaluation with scor model. - Surmacz, Tomasz
Možnosti zlepšenia benchmarkingu a merania výkonnosti GSCM (Green Supply Chain Management). Model Green SCOR, ktorý by mal byť prispôsobený manažérmi dodávateľského reťazca ako nástroj pre porovnávanie a meranie výkonnosti a zdroj najlepších postupov.