<The> Practice of social work in health care in the Czech Republic: how to identify understanding the practice of social work in health care through research? - Kuzníková, Iva
Poskytovanie akútnej a dlhodobej zdravotnej starostlivosti v Českej republike. Prax sociálnej práce v oblasti zdravotnej a sociálnej starostlivosti. Diskusia o potrebách sociálnej práce v zdravotníctve.