Jak vzniká něco nového? Založení a transcendence - Puc, Jan
Vznik nových významov, ich porovnanie a podobnosti. Kľúčové pojmy "inštitúcia" a "transcendencia". Princíp divergencie a postoj k existujúcim tradíciám. Rôzne prístupy ku kreativite a rozdiel medzi dvoma prístupmi.