Nákupné správanie mladých spotrebiteľov. Ako často nakupujú? (prípadová štúdia z Bratislavy) - Križan, František
Analýza frekvencie nakupovania mladých spotrebiteľov v porovnaní so všetkými spotrebiteľmi na území mesta Bratislava. Podobnosti a rozdiely vo frekvencii nákupov týchto dvoch skupín spotrebiteľov.