GDP forecasting by Czech institutions: an empirical evaluation - Šindelář, Jiří
Hodnotenie presnosti prognóz rastu reálneho HDP zverejňovaných v rokoch 1995 - 2013 dvoma českými inštitúciami: Ministerstvom financií a Českou národnou bankou prostedníctvom štatistickej analýzy. Poukázanie na niekoľko metodických nedostatkov vo vnútorných hodnoteniach uskutočňovaných oboma inštitúciami.