(Local) Wage settings and (international) entry deterrence - Buccella, Domenico
Prieskum využitia národných mzdových podmienok ako mechanizmu na zabránenie vstupu priamych zahraničných investícií (PZI) do monopolného priemyslu v rôznych odboroch.