IPO price, heterogeneous priors and gradual information flows - Jiang, Yo
Vypracovanie teoretického rámca, ktorý vychádza z heterogénnych názorov na vysvetlenie finančných anomálií týkajúcich sa akcií IPO. Vyvoj rámca dynamickej analýzy na štúdium zhodnotenia ceny IPO a krátkodobej pravdepodobnosti poklesu pod cenu IPO na základe kognitívnych skúseností investorov a zvyšujúceho sa toku informácií.