International competitiveness of Czech manufacturing - a sectoral approach with error correction model - Olczyk, Magdalena
Hľadanie determinantov medzinárodnej konkurencieschopnosti výrobných odvetví českej ekonomiky pomocou databázy 13 výrobných subsektorov v rokoch 1995 - 2011 s pomocou modelu korekcie chýb.