Alternatívne tresty za drogové trestné činy na Slovensku: restoratívna spravodlivosť v praxi - Klobucký, Robert
Vymedzenie pojmu "drogová politika" a efektivita represívnych opatrení v rámci drogovej politiky. Realizácia takých opatrení, ktoré prispejú k zníženiu alebo minimalizujú celkovú ujmu spôsobenú užívaním, výrobou a distribúciou drog. Rozličné typy trestov, ich funkcie a spoločenská efektívnosť.