Koncepty občianskej participácie a participatívnej demokracie nazerané teoretickou optikou - Sekerák, Marián
Charakteristika občianskej participácie a participatívna demokracia ako opozícia voči elitizmu. Myslenie troch predstaviteľov participatívnej demokracie, ktoré zanechalo povšimnutiahodnú stopu v sociálnej teórii a do istej miery aj v praxi.