Sen: pohled za oponu vědomí? - Locihová, Hana
Sny majú dôležitú psychologickú funkciu. Sú neobmedzeným zdrojom kreatívneho riešenia emocionálneho problému. Prispievajú k nájdeniu ciest spracovania problému a tým podporujú naše duševné zdravie.