Homo sociologicus : co se skrývá za tématem sociálních rolí - Šubrt, Jiří
Problematika sociálnych rolí, ktoré chápeme ako jeden ze základných sociologických pojmov. Analýza konceptu sociálna rola a pojmy s ňou spojené z hľadiska obecnej sociologickej teórie.