Princíp partnerstva a participácie v plánovaní rozvoja mesta (príklad mesta Košice) - Knežová, Jana
Kritická analýza uplatnenia princípu partnerstva a participácie v podmienkach plánovania rozvoja mesta Košice s ohľadom na nové výzvy, ktoré prináša politika Európskej únie 2014-2020 v oblasti udržateľného rozvoja miest.