Environmentálny projekt Slovenskej geografickej spoločnosti pri SAV na Maldivách v novembri 2016 - Tolmáči, Ladislav
Stručná informácia o environmentálnej akcii na podporu záchrany prírodného prostredia Maldív od odpadu.