<The> Importance of soft skills in leadership - Mikešová, Silvia
Mäkké zručnosti ako motivácia, empatia, budovanie morálky a udržiavanie vzťahov sú kľúčom k úspechu manažéra/lídra. Priame prepojenie medzi emocionálnou inteligenciou a výkonnosťou organizácie, ako aj merateľné výsledky tohto vzťahu v praxi manažérov a lídrov.