Sociální podniky a zaměstnávání znevýhodněných osob na trhu práce v České republice - Wildmannová, Mirka
Identifikovanie hlavných problémov v činnosti sociálnych podnikov a problematika zamestnávania sociálne znevýhodnených osôb v sociálnych podnikoch.