<The> Effective Use of Facebook by Small and Medium-sized Enterprises Operating in Slovakia - Pollák, František, 1985-
Identifikácia a následná interpretácia základných predpokladov na efektívne využívanie sociálnej siete Facebook, ako platformy marketingovej komunikácie pre malé a stredné podniky (MSP), pôsobiace na vybranom stredoeurópskom trhu (Slovensko). Definícia pojmu sociálna sieť. Štatistická analýza údajov zo stoviek facebookových stránok/profilov MSP, pôsobiacich prevažne v sektore služieb pre konečných zákazníkov (B2C), ktoré spravuje jedna z popredných marketingových agentúr v SR (nemenovaná na vlastnú žiadosť).