Energy policy in contemporary foreign policy of Russian Federation - Horemuž, Martin
Pozícia a miesto energetiky v zahraničnej politike Ruska, ich úzka vzájomná previazanosť z hľadiska cieľov, geopolitického smeru pôsobenia, ale predovšetkým z hľadiska nástrojov použitia.