<The> Relationship between social oriented corporate social responsibility initiatives and current living standards - Grazhevska, Nadiya
Identifikovanie a porovnanie foriem iniciatívnej sociálnej politiky podnikov so súčasnou životnou úrovňou v jednotlivých krajinách. Ekonomické rozpory a využitie potenciálu spoločenskej zodpovednosti podnikov ako mechanizmu na prekonanie existujúcich sociálnych problémov.