<The> Future of Business in Visegrad Region - Sacio-Szymańska, Anna
Kontext a perspektívy rozvoja podnikového predvídania (business foresight) vo vyšehradskom regióne (Poľsko, Česko, Slovensko, Maďarsko), v ktorom je nízka futurologická gramotnosť, charakterizovaná obmedzenovu informovanosťou o predvídaní a obmedzeným prístupom k ponuke tréningu predvídania. Makro a mikro perspektíva budúcnosti podnikov. Makro perspektíva sa týka možných scenárov vývoja vyšehradských ekonomík a mikro perspektíva sa týka možných scenárov vývoja jednotlivých podnikov z regiónu V4. Ekonomické črty a kľúčové výzvy vyšehradského regiónu. Absolventi medzinárodného workshopu, ako evanjelizátori korporátneho predvídania.