Uplatňovanie marketingového manažmentu v cieľových miestach cestovného ruchu na Slovensku - Kvasnová, Diana
Charakteristika marketingového manažmentu podľa vybraných autorov. Analýza uplatňovania marketingového manažmentu v cieľových miestach cestovného ruchu v Banskobystrickom regióne. Motívy založenia manažérskych organizácií. Zdroje financovania manažérskych organizácií. Aktivity manažérskych organizácií. Prínosy činnosti manažérskych organizácií pre cieľové miesta. Bariéry činnosti manažérskych organizácií. Faktory hodnotenia činnosti manažérskych organizácií.