Consumer Ethics and Small and Medium Enterprises in Slovakia - Horbulák, Zsolt, 1972-
Spoločenská zodpovednosť a podniková etika z pohľadu malých a stredných podnikov (MSP). Ekonomická situácia malých a stredných podnikateľov a prieskum podnikateľskej etiky na Slovensku.