Návštevnosť vybraných objektov a zariadení cestovného ruchu v meste Nitra - Repáňová, Terézia
Analýza návštevnosti vybraných kultúrno-osvetových zariadení ako objektov cestovného ruchu v Nitre za obdobie rokov 2010-2015. Vybrané zariadenia: Nitriansky hrad, Divadlo Andreja Bagara a Divadlo Karola Spišáka, Ponitrianske múzeum, Nitrianska galéria, Výstavisko Agrokomplex, Nitriansky informačný systém a Mestský úrad v Nitre.