Poskytovanie služieb v cestovnom ruchu s pridanou hodnotou - Gúčik, Marián
Pri uspokojovaní potrieb zákazníkov v cestovnom ruchu v rozhodujúcej miere vytvára kvalitu služby zamestnanec, ktorý ovplyvňuje aj jej pridanú hodnotu. Výber zamestnanca a jeho stotožnenie sa s cieľmi podniku. Spoznanie zákazníka a udržiavanie dlhodobých vzťahov s ním. Hodnotenie kvality služieb zákazníkom.