Impact of Innovation Progress in Marketing Communication on the Current Enterprise Practice and Theory - Dubcová, Gabriela, 1968-
Inovácie sú fenomén, ktorý postihuje všetky oblasti podnikateľských aktivít vrátane marketingu a jeho jednotlivých nástrojov. Príčiny, ku ktorým v súčasnosti dochádza v oblasti inovačnych zmien v marketingovej komunikácie. Vybrané inovačné riešenia v oblasti marketingovej komunikácie a prezentácia výsledkov výskumu. Analýza a hodnotenie používaných inovácií v marketingovej komunikácii v obchodných praktikách na Slovensku.