<The> Influence of Economic Process on Venture Capital Financing in the Visegrad Group (V4) Countries - Kalusová, Lenka, 1987-
Rizikový kapitál ako jedna z alternatív financovania malých a stredných podnikov (MSP) na niekoľko rokov. Financovanie rizikového kapitálu môže byť príťažlivé pre podniky najmä v období finančnej krízy, čo spôsobuje značné ťažkosti získať vlastný kapitál niektorými štandardnými formami financovania podnikania, ako je napríklad úver malých a stredných podnikov (MSP). Analýza financovania rizikového kapitálu v roku 2009 Krajín Visegrádskej štvorky (Slovensko, Maďarsko, Poľsko a Česká republika).