Bezpečnost měst a obcí jako součást jejich řízení a rozvoje (závěry regionální konference OSN Evropský Habitat III) - Bartošová, Hana
Politika a stratégia riadenia bezpečnosti miest, osobitne stratégia prevencie kriminality a jej začlenenie do politiky obcí, krajov a štátu, podnety k prijatiu opatrení na miestej úrovni. Príklady projektov dobrej praxe.