Uplatňovanie podnikového foresightu na Slovensku - Gubová, Klaudia, 1986-
Využívanie foresightového nástroja v podmienkach SR. Podiel podnikov s inovačnou činnosťou podľa odvetví a veľkostných kategórií. Podiel MSP s inovačnou činnosťou v krajinách V4. Zamestnanosť v SR za roky 2002 – 2014 podľa veľkosti podnikov.