Účtovanie odvodov z pracovných vzťahov na základe dohôd v roku 2017 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Účtovanie odvodov na zákonné sociálne poistenie a preddavkov na zdravotné poistenie sa v sústave podvojného účtovníctva uskutočňuje prostredníctvom syntetického účtu 336. Ilustračný príklad.