Financing and financial management in a company. Some aspects - Sowa, Bożena
Financovanie spoločností a finančná stratégia je spojená s procesom výberu najdôležitejších finančných rozhodnutí, ktoré určujú budúci vývoj finančného vzťahu spoločnosti s prostredím. Vybrané aspekty financovania a finančného riadenia spoločnosti pôsobiacej na konkurenčnom trhu.