Sociálne zodpovedné investovanie na Slovensku a v Rakúsku - Sokolová, Jana
Pojem sociálne zodpovedné investovanie. Zhodnotenie a porovnanie súčasného stavu sociálne zodpovedného investovania podnikateľskými subjektami na Slovensku a v Rakúsku.