Finančná autonómia samosprávnych krajov - Džuňová, Jana
Charakteristika prvotného fiškálneho federalizmu. Vyhodnotenie vybraných ukazovateľov finančnej autonómie samosprávnych krajov, ktoré sa používajú na hodnotenie hospodárenia samosprávy.