Trh práce a nedostatok kvalifikovanej sily - Šíp, Roman
Prehlbujúce sa problémy s nedostatkom kvalifikovanej pracovnej sily vo vydavateľsko-tlačiarenskom komplexe rezonujú zo strany zamestnávateľov intenzívnejšie, ako tomu bolo pred rokom 2016. Zamestnávatelia chcú kvalifikovaných. Kritický stav je v profesii knihár.