<The> Issue of the commercial insurance, insurance market, non-life insurance and international risks in the Slovak republic - Drugdová, Barbora
Komerčné poistenie, neživotné poistenie a medzinárodné riziká na slovenskom poisťovacom trhu v súvislosti s novým zákonom č. 39/2015 Z. z. o poisťovníctve. Popis a klasifikácia neživotných rizík: klasifikácia medzinárodných rizík ako súčasť neživotných rizík, opis a klasifikácia politických a ekonomických rizík, zvláštne druhy rizík ako súčasť medzinárodných rizík. Poistenie medzinárodných rizík ako súčasť neživotných rizík na slovenskom komerčnom trhu.