Ispoľzovanije Office 365 dlja realizacii vebinarov - Schmidt, Peter, 1968-
Systémy audiovizuálnej komunikácie a ich využitie na webových seminároch. Efektívne využívanie webinárov v dištančnom vzdelávaní. Využitie Skype for business v dištančnom vzdelávaní.