Zavádzanie systému kvality služieb v cestovnom ruchu na Slovensku - Marciš, Matúš
Systémy kvality v cestovnom ruchu. Analýza záujmu organizácií cestovného ruchu o zapojenie sa do Slovenského systému kvality služieb v cestovnom ruchu.