Register partnerov verejného sektora je informačný systém verejnej správy - Bonek, Martin
Register ako ďalší prvok pre zvyšovanie transparentnosti právnych vzťahov. Právne úpravy problematiky registra partnerov verejného sektora. Správcom a prevádzkovateľom je Ministerstvo spravodlivosti SR, registrujúcim orgánom je Okresný súd Žilina. Register sa týka transakcií, verejných zdrojov, či majetku. Kto je partnerom verejného sektora a jeho povinnosti. Informácie k elektronickým službám registra partnerov verejného sektora.