Ako nezmeškať vlak vo svete facebookov - Nejedlý, Tomáš
Existuje ešte stále veľa firiem, ktoré komunikáciu na sociálnych sieťach nepovažujú za prínosnú. O pozornosť ľudí vo virtuálnom svete denne bojujú športovci, politici, či médiá, mnohí ťahúni ekonomiky a ich lídri ostali za dverami. Výnimkou sú predajcovia rýchloobrátkového tovaru či finančné inštitúcie. Prečo sú pre mnohé spoločnosti, najmä priemyselných výrobcov, sociálne siete stále na okraji záujmu.