Povinnosti v autodoprave - Kašiar, Ján
Táto oblasť nie je legislatívne upravená samostatnou právnou normou. Absencia takejto normy, a tým neupravené vzájomné vzťahy, môže spôsobiť podnikateľovi problémy najmä pri daňovej kontrole, prípadne pri uplatňovaní náhrady vzniknutej škody.