Using Markov Chains in the Social Security System - Šoltés, Michal
Výpočet pravdepodobnosti určitej poistnej udalosti. Všetky tieto udalosti majú spoločnú vlastnosť – rovnakú pravdepodobnosť v každom okamihu. Možnosti aplikácie Markovových reťazcov praxi. Aplikácia a interpretácia výsledkov.