Biopalivá v doprave prínosy nepriniesli - Senkovič, Marek
Ekologické efekty v podobe znižovania emisií skleníkových plynov. Ekonomická nevýhodnosť a ekonomické parametre nevýhodnosti palív. Cenové porovnania burzových cien biopalív a nafty, či benzínu a ukazovatele takzvaného obsahu energie v palivách.