Vypijem - priberiem? - Halasová, Henrieta
Členské krajiny EÚ sa pripojili k akčnému plánu, podľa ktorého by mali byť aj na obaloch alkoholických nápojov údaje o ich energetickej hodnote. Želajú si to spotrebitelia.