Zabezpečiť Slovensku príjmy z prepravy ropy - Nemcsics, Robert
Rozhovor s Ing. Robert Nemcsicsom, prokuristom spoločnosti BSP GmbH, (Bratislava-Schwechat Pipeline), o spojení Bratislava–Schwechat, ktoré pomôže zachrániťropovod Družba.