Cena už nie je všetko - Petrášová, Michaela
Pred niekoľkými rokmi zažili zľavové portály veľký boom. Ako sa im darí dnes a akú majú budúcnosť. Cez zľavové portály sa kupuje menej tovaru a viac zážitkov.